Donaties en vrijwilligers

Er zijn diverse manieren waarop je een bijdrage kunt leveren aan de strijd tegen babysterfte door vasa previa. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Bedrag overmaken per bank

Indien je de Vasa Previa Foundation wilt steunen in hun werk, maak dan je gift over op:

Rabobank rekeningnummer 13.53.74.014       IBAN: NL71 RABO 0135 3740 14
op naam van Vasa Previa Foundation te Heel.

Donatiekaarten

VPF donaties zijn een perfect verjaardags- of kerstkado. Ze kunnen ook dienen als herdenkingsgift bij begrafenissen of herdenkingsdagen van geliefden.  Een donatie aan de VPF is perfect voor alle gelegenheden waarbij een attent kado gerechtvaardigd is. Er zijn donatiekaarten beschikbaar voor als je het mensen mogelijk wilt maken aan de VPF te doneren. Je kunt hiervoor onderstaande kaarten gebruiken. Laat het ons weten als je de kaarten gepersonaliseerd zou willen zien.

  • Download de Herdenkingskaart
  • Download de ‘Ter ere van Kaart’
  • Download de algemene Donatiekaart
  • Download de adres labels

 Meldt u aan als vrijwilliger

Er is zoveel werk te verzetten dat we handen tekort komen. Meld je aan als vrijwilliger bij de Vasa Previa Foundation. We hebben hulp nodig op allerlei terreinen. Denk bijvoorbeeld aan het geven van voorlichting, het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal, het bijwonen van congressen, beheer van de website en e-mailgroep, leden- en sponsorwerving en administratie. Geef zelf aan wat je zou willen doen. Of misschien heb je zelf nog wel andere ideeën over wat je voor ons zou kunnen betekenen.