Sophie's Walk 2008: Engelse Parkwandeling in Baarn

De Vasa Previa Foundation heeft leden door heel Nederland en BelgiŽ. Andere jaren werd Sophie's Walk op verschillende locaties in Nederland georganiseerd. Om leden de kans te geven elkaar te ontmoeten heeft de organisatie besloten de wandeling dit jaar op een centrale plaats in Nederland te laten plaatsvinden: in Baarn.

Op het landgoed van Kasteel Groeneveld (www.kasteelgroeneveld.nl.) verzamelden zich op 5 oktober 2008 een kleine 20 man om in het herfstachtige weer de route van ca. 5 kilometer door de kasteeltuin te lopen. Vooraf werd een kopje koffie of thee gedronken in het kasteelrestaurant en achteraf op de parkeerplaats, er was dus ruim de tijd om ervaringen uit te wisselen en met elkaar te praten.

Helaas wat de opkomst wat mager, mede door het slechte weer, wat afmeldingen en het feit dat we dit jaar minder aandacht hebben besteed aan Sophie's Walk. Ondanks het feit dat Sophie's Walk dit jaar niet gericht was op fondswerving voor de stichting heeft het toch nog enkele honderden euro's opgeleverd, genoeg om de site voor een jaar van onderhoud te voorzien.

Hopelijk kunnen we het volgend jaar weer wat grootser aanpakken en zien we u graag weer terug!


Groepsfoto Sophie's Walk 2008

 


Deel deze pagina: